maandag 9 september 2013

een gouden plak (1)




 We hebben het vorige week al even kort over de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen gehad. Vanmiddag hebben we Olympische medailles ontworpen. De medailles moeten uit verschillende lagen bestaan want als ze klaar zijn dan komt er een laagje folie overheen of een laagje goud- of zilververf. Door de laagjes lijkt het dan net een echte medaille. Ook kwamen we er achter dat het handig is om niet teveel details erop te maken want dat zie je toch niet!

Er waren een heleboel echte medailles meegenomen. Delano had een hele verzameling! Van zichzelf maar ook van zijn zussen en moeder. Erg leuk om eens goed te bekijken!

We hebben het over de verschillende Olympische sporten gehad. Er namelijk dit weekend bekend gemaakt dat worstelen toch echt weer een Olympische sport is op de Spelen in 2020!

De resultaten zullen eind van de week te bewonderen zijn in de klas!! Komt u dan ook een kijkje nemen? We hopen ze aanstaande vrijdag tijdens de kijkochtend af te hebben. U bent dan welkom tussen 8.30 - 9.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten