woensdag 2 oktober 2013

Sportdag (2)

Aan de ouders en kinderen van groep 6 t/m 8,

Donderdag 10 oktober is de sportdag. De bovenbouwgroepen zijn 's ochtends aan de beurt en sporten op de voetbalvelden van v.v. de Blokkers. Kom deze ochtend dus allemaal in sportkleding naar het complex toe! De kinderen zijn in groepjes verdeeld. Dit groepsnummer hoor je woensdag van je eigen leerkracht.

Alle groepen zijn door elkaar gehusseld en de kinderen van groep 8 zijn deze dag de groepsleiders. Zij zorgen ervoor dat de groep bij elkaar blijft en ze gaan met de groep naar het volgende onderdeel. De lestijden blijven hetzelfde: van 8.30 tot 11.45. De kinderen mogen direct naar de velden van de Blokkers komen en om 11.45 mogen ze ook direct naar huis toe gaan.

Als u wilt dat uw kind met de leerkrachten terug fietst naar school vanwege de overblijf of omdat u zelf dan uw andere kinderen uit school kan halen, laat u dit dan even weten aan de groepsleerkracht.

Wilt u uw kind het gewone tussendoortje meegeven van 10.00 uur? De kinderen krijgen ook iets extra's. 's Middags is er dan geen gym meer.

Ik ben voor deze ochtend dringend op zoek naar ouders die op de sportdag een groepje kinderen of een spel willen begeleiden. U kunt zich bij mij opgeven door een mail te sturen naar: l.doodeman@jozefschool.nl.

Met sportieve groet, Lisanne Doodeman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten