vrijdag 10 januari 2014

Talententuin

 
Vanmiddag was de aftrap van onze Talententuin: de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 hebben workshops gevolgd die zij zelf hebben uitgekozen. Iedereen heeft zijn eigen talent: in de Talententuin ontdekken kinderen dat (misschien wel verborgen) talent en leren zij open te staan voor de wereld om hen heen. Er werd gedanst, Frans geleerd, gekookt, geschilderd, gevilt, gebreid, gekleid, toneel gespeeld, gehaakt, er werden verhalen geschreven, de historie van Blokker werd onder de loep genomen, er werden EHBO-lessen gevolgd, er werd kennis gemaakt met mind-fullness, geëxperimenteerd met elektronica, er werd gewerkt aan een musical en er werd stage gelopen bij onze conciërges. Voor ieder wat wils! Het was een succes, hierboven de eerste foto's. anmiddag werd de eerste ronde Talententuin gehouden.
Er waren in totaal 16 verschillende onderdelen waaruit gekozen kon worden.
Ouders, oud-leerlingen maar ook vrijwilligers en mensen van stichting Netwerk hebben hun talent of interesse ingezet om een workshop neer te zetten. Super dat er daardoor zoveel verschillende activiteiten werden aangeboden.
De sfeer was super, er kwamen enthousiaste kinderen terug de klas in om 14.45 uur.
We hebben allemaal nog even met elkaar gedeeld wat we gedaan hadden en toen was het al tijd om naar huis  te gaan. De middag is voorbij gevlogen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten