zaterdag 1 maart 2014

Verkeersexamen 2014

10 april is het zover; dan doen alle 7ejaars verkeersexamen. Daarnaast nemen onze leerlingen ook deel aan het praktisch verkeersexamen in mei.
Wie in het bezit wil komen van het felbegeerde VVN Verkeersdiploma vergroot zijn kansen door voorafgaand aan het examen te oefenen voor zowel het schriftelijk als het praktisch Verkeersexamen. Niet alleen op school maar ook thuis!
Vanaf 3 maart kunnen er oefenexamens gemaakt worden via: www.vvn.nl/examen. Wanneer leerlingen een examen helemaal hebben gemaakt, zien zij hun score. Daarna kunnen ze opnieuw aan de slag met de vragen die zij nog niet goed beantwoord hebben.
Om de ouders en leerlingen nog meer te stimuleren om te oefenen heeft VVN een app ontwikkeld. Op www.vvn.nl/vvn-verkeersexamen kunt u lezen hoe u de app kunt downloaden.
Dit is een heel veelzijdige app. Er kunnen fietsroutes geoefend worden, je kunt de theorie opfrissen en je fiets checken!
Alle 7ejaars krijgen volgende week hier ook nog een foldertje over mee naar huis. Daar zit ook een kraslot bij waar leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Zoals een fiets of verkeersspel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten