woensdag 2 april 2014

Tip: Lammetjesdag

Biologische Boerderij Wennekers in Hobrede (nabij Purmerend) houdt op zondag 6 april lammetjesdag van 11.00 tot 16.00 uur. Naast het knuffelen van de lammetjes zijn er ook diverse gratis kinderactiviteiten. Je kunt leren spinnen met een spintol, een schaapje maken van schapenwol en de kunstkoe melken.
Ook wordt er dit jaar aandacht besteden aan de bij. Lydia Klok is imker en kan veel vertellen over haar bijenvolk. Er is gelegenheid om een bijenwas kaars te maken en de leerlingen van het Clusius College hebben bijenkastjes gemaakt. Deze kunnen door de kinderen beschilderd worden. De bijdrage is bestemd voor een goed doel.
Er is een zorgboerderij aanwezig met biologische kaas en zuivel, kramen met schapenproducten, bijenzeepjes en wilde bloemenzaden. Bekijk ook de expositie van mooie vogelfoto’s  van de natuurfotografen uit de Zeevang, Hennie de Groot en Jan Butter.
Locatie: Hobrede 16 in Hobrede. De toegang voor deze dag is € 2,00 p.p. incl. koffie/thee of limonade. Voor meer informatie kijk op onze website www.boerderijwennekers.nl of mail naar wennekers@hetnet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten